Openhaardblokken
Openhaardblokken

Iedereen kan een vuurtje bouwen met onze openhaardblokken

Top Flames B.V. is onderdeel van De Lange B.V. en is één van de grootste producenten van openhaardblokken in Europa. Onze haardblokken worden vervaardigd uit zaagsel en paraffine. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend de beste grondstoffen, zonder toevoeging van houtafval of dierlijke vetten.

Deze kwalitatief perfecte openhaardblokken branden langer, zijn schoner dan haardhout en geven ook meer warmte af dan conventionele houtblokken of briketten. Een ander voordeel is dat er nauwelijks vonken van een openhaardblok van ons af springen.

Gemakkelijk & veilig

Met onze openhaardblokken kan iedereen in een handomdraai een vuurtje bouwen, waarbij u geen poken of tangen meer nodig hebt. Voor het perfecte haardvuur steekt u één verpakking aan en verder laat u het openhaardblok zijn werk doen. Gemakkelijk, veilig en ook geschikt voor gebruik in de vuurkorf of om een mooi kampvuur mee te starten!

Openhaardblok van diverse merken

De Lange B.V. produceert miljoenen openhaardblokken voor de Europese markt. Onze haardblokken zijn er in verschillende uitvoeringen met een brandduur van ongeveer 2 tot 3 uur per stuk. Wie een open haard heeft kent misschien één van onze eigen merken Pyrobloc, Optima (’t schone openhaardblok) en Ceraflame (firelog). In onze merken komt al onze kennis en ervaring samen om u een perfect vuur te garanderen.

Neem contact op
Heeft u een vraag of een opmerking? Vul het formulier in, we nemen zo spoedig mogelijk contact me u op.

    De Lange B.V.

    Rustenburgerweg 3

    1646 WJ Ursem

    Telefoon: +31 (0)72 503 92 02

    © 2024 De Lange B.V.