Pellets Proefpakket - 2x zakken van 10 kg

Normale prijs: € 27,85

Aanbiedingsprijs: 14,95


  • Nederlands fabricaat
  • Binnen drie werkdagen geleverd
  • Verpakt in waterdichte hoes
  1. Omschrijving
  2. Verzenden / Retourneren

Bij een bestelling van een pellets proefpakket ontvangt u 2 zakken van 10 kg. De zakken houtpellets is een proefpakket ter waarde van € 27,85 en deze wordt bij u thuis bezorgd voor € 14,95. Als u bij ons een hele pallet met houtpellets bestelt dan krijgt u de waarde van het pellets proefpakket ter waarde van € 14,95 terugbetaald. Bij bestelling van een halve pallet met pellets dan krijgt u de helft van de waarde van het pellets proefpakket à € 7,50 terugbetaald. Deze actie van het houtpellets proefpakket wordt u terugbetaald in de vorm van korting op uw nieuwe houtpellets bestelling.

Verzenden

Bij de pellets in onze webshop staat een indicatieve levertijd aangegeven. Alle pellets hebben wij ruim op voorraad. Pellets die direct leverbaar zijn uit onze voorraad, heeft u in Nederland binnen drie werkdagen in huis wanneer u op een werkdag besteld voor 22:00 uur.

Retourneren

Als particulier heeft u het recht om het bij ons bestelde product binnen 14 dagen na aankoop te retourneren of te ruilen. Het bestelde product dient hiervoor ongebruikt, onbeschadigd, en, indien mogelijk, voorzien van alle labels en een onbeschadigde verpakking terug te worden gezonden naar onze klantenservice.

Pellets Proefpakket - 2x zakken van 10 kg