Hele pallet met gecertificeerde bruine pellets


10 kg
pallet á 96 zakken
AantalPer pallet incl. BTW
1€ 290,40
2€ 278,78
3€ 272,98
4 t/m 6€ 267,17
7 t/m 10€ 261,36
11 t/m 18€ 255,55
volle vracht€ 249,74
15 kg
pallet á 66 zakken
AantalPer pallet incl. BTW
1€ 295,48
2€ 287,50
3€ 279,51
4 t/m 6€ 271,52
7 t/m 10€ 267,53
11 t/m 18€ 263,54
volle vracht€ 259,55

Wij kunnen ook pellets leveren in big bags of bulk.
Neemt u met ons contact op of klik op de link voor meer informatie en prijzen.
Bekijk de complete prijslijst
  • Nederlands fabricaat
  • Binnen drie werkdagen geleverd
  • Verpakt in waterdichte hoes
  1. Omschrijving
  2. Verzenden / Retourneren

Er bestaan twee soorten gecertificeerde pellets, namelijk pellets met een DIN plus certificering en pellets met een ENplus certificering. Deze pallet met bruine pellets heeft een DIN plus certificaat. Wat maakt deze certificatie nu zo speciaal?

DIN plus pellets

De DIN plus certificering is een internationaal erkend keurmerk voor pellets. DIN is een afkorting van Deutsches Institut für Normung. De certificatie is dus ontwikkeld door een Duitse normeringsinstantie. Het keurmerk wordt vaak overgenomen als minimum kwaliteitsgarantie. Als u DIN plus pellets koopt, heeft u pellets die binnen vastgestelde waarden vallen. Door de strenge eisen waaraan de pellets moeten voldoen, wordt de kwaliteit gewaarborgd.

De eisen van DIN plus pellets

De pellets moeten voldoen aan eisen op het gebied van onder andere het asgehalte en vochtgehalte. Zo moet het asgehalte onder de 0,5% en het vochtgehalte onder 10% van het gewicht van de pellets blijven. Verder mag het hout niet chemisch behandeld zijn en mag het geen lijm bevatten.

Het verschil tussen ENplus pellets en DIN plus pellets

Het DIN plus keurmerk bestaat langer dan het ENplus keurmerk, maar beide zijn internationaal erkend en staan garant voor hoge kwaliteit houtpellets. Het grootste verschil tussen de twee certificatiesystemen is dat bij ENplus er veel aandacht is voor logistieke processen na het produceren van de pellets. Zo is de herkomst van de pellets altijd bekend en zijn er diverse eisen gesteld aan distributeurs. Bij DIN plus is dit niet het geval.

Waarom kiezen voor gecertificeerde bruine pellets?

Als u kiest voor onze gecertificeerde pellets, weet u zeker dat de kwaliteit goed is, ze goed zijn voor uw kachel en dat ze aan eisen op het gebied van duurzaamheid voldoen. Wilt u meer informatie over de pellets of over de DIN plus-certificatie? Laat het ons gerust weten. Wij helpen u graag.

Verzenden

Bij de pellets in onze webshop staat een indicatieve levertijd aangegeven. Alle pellets hebben wij ruim op voorraad. Pellets die direct leverbaar zijn uit onze voorraad, heeft u in Nederland binnen drie werkdagen in huis wanneer u op een werkdag besteld voor 22:00 uur.

Retourneren

Als particulier heeft u het recht om het bij ons bestelde product binnen 14 dagen na aankoop te retourneren of te ruilen. Het bestelde product dient hiervoor ongebruikt, onbeschadigd, en, indien mogelijk, voorzien van alle labels en een onbeschadigde verpakking terug te worden gezonden naar onze klantenservice.

DIN plus
gecertificeerd

Hele pallet met gecertificeerde bruine pellets